Referenties

MansMedia probeert altijd het maximale voor haar klanten te bereiken. Wat zeggen onze klanten over onze diensten en service? Wij kunnen het enorm waarderen, indien u uw eigen referentie op onze site wilt plaatsen. Vul daarvoor ons referentie-formulier in, alvast hartelijk dank! 

> Plaats hier zelf uw ervaringen

 • Ernst-M. Van Der Wal Bedrijf: Tria Automatisering B.V.Plaats: Dordrecht
  stersterstersterster
  Wij hebben momenteel een groot aantal websites naar volle tevredenheid ondergebracht bij MansMedia. Wat MansMedia met name met kop en schouders boven de rest doet laten uitsteken is het voortreffelijke klantencontact. Hoewel wellicht een cliché, maar de houding is pro-actief en er wordt actief met de klant meegedacht. Dat is iets waar het vandaag de dag nogal aan schort bij vergelijkbare dienstverleners. Ik kan daarom dan ook iedereen MansMedia van harte aanraden! Ik geef als score een absolute 10!
 • I.Burink Bedrijf: Gemeentebelangen Olst- WijhePlaats: Wijhe
  sterstersterster
  De problemen met onze website waren na één telefoontje naar MansMedia snel opgelost. Door zijn professionaliteit, klantvriendelijkheid en enthousiasme heeft MansMedia er een nieuwe klant bij en kunnen wij met een stabiele site de verkiezingen in gaan. Hartelijk dank namens het bestuur van Gemeentebelangen Olst- Wijhe.
 • Ronald Menges Bedrijf: Cow XLPlaats: Klazienaveen
  stersterstersterster
  MansMedia is al vanaf de start van ons bedrijf onze vaste partner voor domeinregistratie en webhosting. De korte lijn voor support is perfect en bovendien is de kwaliteit van de diensten hoog en de prijs goed!
 • Viola en Jan Bedrijf: Triggerpointtherapie en Massage EmmenPlaats: Emmen
  sterstersterster
  Laagdrempelig, verstand van zaken, sympathiek, flexibel, vertrouwd, graag willen helpen in een breed gebied, bescheiden en eerlijk. Dit zijn de eerste woorden die in ons opkomen als wij aan Martin denken. Martin je bent heel wat Mans :-) Bedankt!
 • J.G.Willems Bedrijf: Freesjes.nlPlaats: Zwolle
  sterstersterster
  Kan iedereen MansMedia aanbevelen als hosting-partner. Perfecte kwaliteit en heel belangrijk voor ons is dat de benchmark voor het bekijken van onze webshop super snel is. Klanten lopen weg als je een paar seconden op een pagina moet wachten.

Meest gestelde vragen (FAQ)

 • Hoe kan ik contact opnemen?

  U kunt op verschillende manieren in contact komen met MansMedia. Op deze pagina een overzicht.

  Voor algemene vragen: info@mansmedia.nl
  Voor helpdesk / ondersteuning: support@mansmedia.nl
  Administratieve vragen: administratie@mansmedia.nl
  Abuse (misbruik) meldingen: abuse@mansmedia.nl

  Telefonisch zijn we beperkt bereikbaar. Mocht u toch brandende vragen hebben, dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0591 – 222717. Bij geen gehoor verzoeken wij u ons een email te sturen. Wij reageren binnen een uur op uw bericht.

  Ons postadres is: MansMedia, Mussenveld 91, 7827 AG te Emmen.

 • Waar kunnen we jullie vinden?

  MansMedia heeft geen bedrijfsvestiging en werkt vanuit huis. Zo kunnen we de kosten ook laag houden. Onze servers staan in Nederland en verspreid over een aantal datacenters. 

 • Hoe registreer ik een domein?

  Bovenaan onze website vind u een invoerveld waar u direct uw domeinnaam kunt checken op beschikbaarheid. Door op controleren te klikken kunt u zien of uw domein nog beschikbaar is en kunt u deze per direct claimen door op “bestellen” te klikken achter de extentie die u wenst. U krijgt dan een bestelling in de winkelmand. Daarna kunt u (eventueel) een hostingpakket kiezen, uw gegevens invoeren en een betalingsmogelijkheid selecteren.

 • Hoe snel is mijn domein actief?

  Zodra u uw bestelling heeft gedaan gaan wij hiermee aan de slag. Ons streven is dat u zo snel mogelijk uw pagina kunt uploaden. De snelheid van een domeinregistratie hangt af van de instanties die hier over gaan (NIC, SIDN).

  De meeste domein extenties zijn binnen enkele uren actief.

MansMedia helpt!

Laat ons u helpen! Stel via het onderstaande formulier uw vraag.

 • Direct Admin
 • Cloud Linux
 • Installatron
 • My SQL
 • Patchman
 • PHP