Referenties

MansMedia probeert altijd het maximale voor haar klanten te bereiken. Wat zeggen onze klanten over onze diensten en service? Wij kunnen het enorm waarderen, indien u uw eigen referentie op onze site wilt plaatsen. Vul daarvoor ons referentie-formulier in, alvast hartelijk dank! 

> Plaats hier zelf uw ervaringen

 • Robert Bedrijf: Radio ZwetsbalPlaats: Berghem
  stersterstersterster
  Al enkele jaren maken wij naar volle tevredenheid gebruik van een audio-stream pakket. Aanpassingen worden snel doorgevoerd en bij problemen krijg je snel, persoonlijk en kundig advies. (zelfs als het probleem aan onze kant blijkt te zitten...) Een totale aanrader!
 • Piet-Cees van der Wel Bedrijf: StuduoPlaats: Hardenberg
  stersterstersterster
  Heel erg blij met Mans Media. Snel, professioneel en heel klantgericht. Als er wat is wordt je gelijk goed geholpen. Dikke aanrader!
 • Peter Versteegen Bedrijf: MBVO-ZoeterwoudePlaats: ZOETERWOUDE
  stersterstersterster
  Na het draaien van een Joomla update functioneerde onze website nog wel maar we konden niet meer inloggen om wijzigingen te doen. Doordat we niet meer in Joomla konden inloggen, lukte het ook niet meer om zelf de backup terug te zetten. Dankzij de snelle actie van Mansmedia, die wel een volledige backup kon terughalen, draait alles weer zoals het hoort en is de update ook weer gelukt!
 • Jos Tabak Bedrijf: SWChollandPlaats: Klazienaveen
  stersterstersterster
  MansMedia is door een vriend aanbevolen. Ben nu een aantal jaren bij MansMedia en de service en hosting is prima, Ik kan MansMedia hosting alleen maar aanbevelen.
 • Dick Blancke en Ron Vos Bedrijf: Vakantiehuis Mas TailletPlaats: Prats de Mollo, Frankrijk
  stersterstersterster
  Toen onze website grote problemen gaf heeft Martin Fuller ons doelgericht en efficiënt uit de brand geholpen. Ik kende Martin wel al als fijne collega maar niet in de hoedanigheid van webhost. En ook in die hoedanigheid heeft hij bewezen z’n mannetje te staan. Z’n pluspunten : het directe contact, de ongedwongenheid maar ook de nauwgezetheid van z’n werkzaamheden. Martin heeft ons in contact gebracht met CowXL en zo hebben we een compleet vernieuwde betrouwbare website op kunnen bouwen. En zelf vind ik, dat hij er prachtig uitziet !

Meest gestelde vragen (FAQ)

 • Hoe kan ik contact opnemen?

  U kunt op verschillende manieren in contact komen met MansMedia. Op deze pagina een overzicht.

  Voor algemene vragen: info@mansmedia.nl
  Voor helpdesk / ondersteuning: support@mansmedia.nl
  Administratieve vragen: administratie@mansmedia.nl
  Abuse (misbruik) meldingen: abuse@mansmedia.nl

  Telefonisch zijn we beperkt bereikbaar. Mocht u toch brandende vragen hebben, dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0591 – 222717. Bij geen gehoor verzoeken wij u ons een email te sturen. Wij reageren binnen een uur op uw bericht.

  Ons postadres is: MansMedia, Mussenveld 91, 7827 AG te Emmen.

 • Waar kunnen we jullie vinden?

  MansMedia heeft geen bedrijfsvestiging en werkt vanuit huis. Zo kunnen we de kosten ook laag houden. Onze servers staan in Nederland en verspreid over een aantal datacenters. 

 • Hoe registreer ik een domein?

  Bovenaan onze website vind u een invoerveld waar u direct uw domeinnaam kunt checken op beschikbaarheid. Door op controleren te klikken kunt u zien of uw domein nog beschikbaar is en kunt u deze per direct claimen door op “bestellen” te klikken achter de extentie die u wenst. U krijgt dan een bestelling in de winkelmand. Daarna kunt u (eventueel) een hostingpakket kiezen, uw gegevens invoeren en een betalingsmogelijkheid selecteren.

 • Hoe snel is mijn domein actief?

  Zodra u uw bestelling heeft gedaan gaan wij hiermee aan de slag. Ons streven is dat u zo snel mogelijk uw pagina kunt uploaden. De snelheid van een domeinregistratie hangt af van de instanties die hier over gaan (NIC, SIDN).

  De meeste domein extenties zijn binnen enkele uren actief.

MansMedia helpt!

Laat ons u helpen! Stel via het onderstaande formulier uw vraag.

 • Direct Admin
 • Cloud Linux
 • Installatron
 • My SQL
 • Patchman
 • PHP