Referenties

MansMedia probeert altijd het maximale voor haar klanten te bereiken. Wat zeggen onze klanten over onze diensten en service? Wij kunnen het enorm waarderen, indien u uw eigen referentie op onze site wilt plaatsen. Vul daarvoor ons referentie-formulier in, alvast hartelijk dank! 

> Plaats hier zelf uw ervaringen

 • Sietse Zeeman Bedrijf: Zeemanelektro.nlPlaats: Nieuw-Amsterdam
  stersterstersterster
  Voor mijn twee websites moest ik op korte termijn een bedrijf zien te vinden die deze sites kon gaan verhuizen en weer optimaal werkend kon krijgen. Gelukkig via via bij MansMedia terecht gekomen. Vanaf het begin heeft Martin laten zien kennis van zaken te hebben, en dit te combineren met daadkracht. Met als gevolg dat al mijn wensen zeer snel waren ingewilligd, en nog meer. De sites zijn niet alleen vakkundig verhuist, maar ook nog eens geoptimaliseerd en van fouten hersteld. Met als gevolg dat mijn websites ook nog eens beter presteren in Google! Na deze klus Martin ook het vertrouwen gegeven om een nieuw computer systeem te leveren, hierbij weer die kenmerkende daadkracht en kennis van zaken, zodat ik deze referentie vanaf een optimaal presterende computer kan schrijven. Naast de daadkracht en vakkennis heeft Martin in het gehele proces ook een vriendelijke en benaderbare kant, dit brengt mij er toe om MansMedia bij iedereen aan te bevelen!
 • Alex Bedrijf: Autobedrijf De HondsrugPlaats: Emmen
  stersterstersterster
  Al jaren lang klant. In één woord omschrijven: Top!
 • Kevin Smit Bedrijf: Kevin Smit BeheermaatschappijPlaats: Hoogeveen
  stersterstersterster
  Meerdere websites lopen via Mans Media. In één woord geweldig bedrijf met uitstekende service. Problemen groot of klein Martin weet het altijd binnen no-time op te lossen. Ik zal dit bedrijf zeker aanbevelen.
 • Kalle Bedrijf: Plus boerderij
  stersterstersterster
  MansMedia is zo’n ’ouderwets goed’ bedrijf. Bij Martin straalt het er af dat hij het werk doet omdat hij het leuk vind en er erg goed in is, en niet om zoveel mogelijk geld te verdienen. De service op vragen is geweldig, maar MansMedia komt ook pro-actief met tips. Zelfs als dat voor hen financieel minder voordelig is. Dat is een service die je vroeger wel zag, maar tegenwoordig niet veel meer aantreft. super!
 • Edgar Smit Bedrijf: Demuzikant.comPlaats: Emmen
  stersterstersterster
  Vandaag een zeer prettige ervaring met Martin gehad van Mansmedia. Ik zat met een hosting en computer probleem, die door Martin is verholpen en alles draait weer. We gaan zeker in de toekomst nog meer samenwerken.

Meest gestelde vragen (FAQ)

 • Hoe kan ik contact opnemen?

  U kunt op verschillende manieren in contact komen met MansMedia. Op deze pagina een overzicht.

  Voor algemene vragen: info@mansmedia.nl
  Voor helpdesk / ondersteuning: support@mansmedia.nl
  Administratieve vragen: administratie@mansmedia.nl
  Abuse (misbruik) meldingen: abuse@mansmedia.nl

  Telefonisch zijn we beperkt bereikbaar. Mocht u toch brandende vragen hebben, dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0591 – 222717. Bij geen gehoor verzoeken wij u ons een email te sturen. Wij reageren binnen een uur op uw bericht.

  Ons postadres is: MansMedia, Mussenveld 91, 7827 AG te Emmen.

 • Waar kunnen we jullie vinden?

  MansMedia heeft geen bedrijfsvestiging en werkt vanuit huis. Zo kunnen we de kosten ook laag houden. Onze servers staan in Nederland en verspreid over een aantal datacenters. 

 • Hoe registreer ik een domein?

  Bovenaan onze website vind u een invoerveld waar u direct uw domeinnaam kunt checken op beschikbaarheid. Door op controleren te klikken kunt u zien of uw domein nog beschikbaar is en kunt u deze per direct claimen door op “bestellen” te klikken achter de extentie die u wenst. U krijgt dan een bestelling in de winkelmand. Daarna kunt u (eventueel) een hostingpakket kiezen, uw gegevens invoeren en een betalingsmogelijkheid selecteren.

 • Hoe snel is mijn domein actief?

  Zodra u uw bestelling heeft gedaan gaan wij hiermee aan de slag. Ons streven is dat u zo snel mogelijk uw pagina kunt uploaden. De snelheid van een domeinregistratie hangt af van de instanties die hier over gaan (NIC, SIDN).

  De meeste domein extenties zijn binnen enkele uren actief.

MansMedia helpt!

Laat ons u helpen! Stel via het onderstaande formulier uw vraag.

 • Direct Admin
 • Cloud Linux
 • Installatron
 • My SQL
 • Patchman
 • PHP