Website ontwikkeling

 

Webdesign met CMS beheersysteem

Naast webhosting, streams, domeinnamen en online backup kunt u bij MansMedia ook terecht wanneer u een website of webshop nodig heeft.

In samenwerking met enkele professionele partners kunnen wij u advies op maat even voor elk type website en voor elk budget. Wij kunnen bemiddelen tussen u en verschillende webdesigners en vormgevers en een passend voorstel voor u laten maken. Ook wanneer u tevens een eigen huisstijl en drukwerk voor uw onderneming wilt laten ontwikkelen, bent u bij ons aan het goede adres.

Professioneel maatwerk webdesign

Voor een gerenommeerd bedrijf is het prettig een eigen herkenbare huisstijl te voeren waaraan klanten u kunnen herkennen. U wilt uiteraard dat deze huisstijl volledig wordt toegepast op uw website waardoor deze perfect aansluit bij uw bedrijf en de uitstraling die u hiervoor wilt. In dit geval is een maatwerk webdesign geschikt voor u. Een ervaren en professioneel webdesigner maakt een afspraak met u om uw wensen in kaart te brengen en een offerte op maat uit te brengen. Tevens wordt veel extra service verleend op een maatwerk product waardoor u optimaal gebruik kunt maken van uw website.

Basis website voor de meest voordelige prijs

Een maatwerk website is ideaal, maar vraagt vaak een behoorlijke investering. Om ook de ondernemer of particulier met een klein budget een goede en professionele website aan te bieden kunnen wij voor u bemiddelen bij het verkrijgen van een basis website. Deze website is voorzien van een vaste basis waarin op diverse manieren uw huisstijl en/of logo verwerkt kan worden. U heeft dus ook met een basis website een unieke website. De prijs hiervan ligt uiteraard een stuk lager.

Altijd inclusief CMS om zelf uw site te beheren

Onze partners leveren alle websites (ook basis websites) standaard met een eigen beheersysteem. Hiermee kunt u door middel van inloggen snel overal en altijd uw eigen website bijwerken. U heeft hiervoor geen extra software nodig, een computer met internet is voldoende!

Vormgeving voor bedrijven en evenementen

Naast websites kunnen wij ook vormgeving en drukwerk tegen zeer scherpe prijzen leveren. Logo’s, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen met uw logo, spandoeken, flyers, folders en wat u maar kunt bedenken, daag ons uit en vraag ons scherpste aanbod!

Meer informatie, referenties of meteen gebruik maken?

Neem contact op via e-mail of telefoon en profiteer van onze goede relaties met diverse webdesigners, website-ontwikkelaars en vormgevers.

Meest gestelde vragen (FAQ)

 • Hoe kan ik contact opnemen?

  U kunt op verschillende manieren in contact komen met MansMedia. Op deze pagina een overzicht.

  Voor algemene vragen: info@mansmedia.nl
  Voor helpdesk / ondersteuning: support@mansmedia.nl
  Administratieve vragen: administratie@mansmedia.nl
  Abuse (misbruik) meldingen: abuse@mansmedia.nl

  Telefonisch zijn we beperkt bereikbaar. Mocht u toch brandende vragen hebben, dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0591 – 222717. Bij geen gehoor verzoeken wij u ons een email te sturen. Wij reageren binnen een uur op uw bericht.

  Ons postadres is: MansMedia, Mussenveld 91, 7827 AG te Emmen.

 • Waar kunnen we jullie vinden?

  MansMedia heeft geen bedrijfsvestiging en werkt vanuit huis. Zo kunnen we de kosten ook laag houden. Onze servers staan in Nederland en verspreid over een aantal datacenters. 

 • Hoe registreer ik een domein?

  Bovenaan onze website vind u een invoerveld waar u direct uw domeinnaam kunt checken op beschikbaarheid. Door op controleren te klikken kunt u zien of uw domein nog beschikbaar is en kunt u deze per direct claimen door op “bestellen” te klikken achter de extentie die u wenst. U krijgt dan een bestelling in de winkelmand. Daarna kunt u (eventueel) een hostingpakket kiezen, uw gegevens invoeren en een betalingsmogelijkheid selecteren.

 • Hoe snel is mijn domein actief?

  Zodra u uw bestelling heeft gedaan gaan wij hiermee aan de slag. Ons streven is dat u zo snel mogelijk uw pagina kunt uploaden. De snelheid van een domeinregistratie hangt af van de instanties die hier over gaan (NIC, SIDN).

  De meeste domein extenties zijn binnen enkele uren actief.

MansMedia helpt!

Laat ons u helpen! Stel via het onderstaande formulier uw vraag.

 • Direct Admin
 • Cloud Linux
 • Installatron
 • My SQL
 • Patchman
 • PHP